Τεχνικές συμβουλές

Νεκρό laptop
Free

Νεκρό laptop

  • 00m 00s
Price: Free

Νεκρό laptop

 

Το laptop σας δεν δίνει καμία ένδειξη ότι τροφοδοτείτε με ρεύμα.

Πρώτα κοιτάμε οπτικά το βύσμα του τροφοδοτικού και στη συνέχεια το βύσμα του laptop ότι είναι φυσιολογικά και δεν έχουν φθορές. Επίσης ότι το τροφοδοτικό μας δεν έχει κομμένο καλώδιο και το βάζουμε σε μια πρίζα που έχει ρεύμα. 

Ένα το βάζετε στο ρεύμα με το τροφοδοτικό του και παρόλα αυτά δεν ανάβει κανένα λαμπάκι και δεν δίνει καμία ένδειξη ότι παίρνει ρεύμα τότε μπορείτε να εκτελέσετε τους παρακάτω ελέγχους. 

Ο πρώτος έλεγχος είναι να αφαιρέσετε από πάνω την μπαταρία του laptop εφόσον είναι αποσπώμενη και να προσπαθήσετε να το συνδέσετε πάλι με το τροφοδοτικό στο ρεύμα για να προσπαθήσετε πάλι να το εκκινήσετε. 

Αν μετά από αυτό ξεκινάει το laptop τότε πιθανών να έχει βραχυκυκλώσει μπαταρία και να  χρειάζεται αντικατάσταση. Επειδή δεν υπάρχει περεταίρω έλεγχος που μπορείτε να κάνετε πριν προβείτε στην αγορά μπαταρίας καλό θα είναι να δει το laptop σας ένας τεχνικός προκειμένου να αποκλείσει το γεγονός προβλήματος στο σύστημα φόρτισης της  μπαταρίας αλλιώς θα την αγοράσετε τζάμπα.   

Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε να το λειτουργήσετε με ένα άλλο τροφοδοτικό. 

Συμβουλές για το τροφοδοτικό εδώ: 

https://www.laptop-service.gr/τεχνικές-συμβουλές/course/trofodotiko-laptop

Μετά από τα παραπάνω το μόνο που μένει είναι να απευθύνετε σε ένα από τα καταστήματα μας  Χαλάνδρι και Καλλιθέα προκειμένου να κάνουμε μια πλήρη διάγνωση του προβλήματος που κατά πάσα πιθανότητα είναι ηλεκτρονικό στην μητρική του υπολογιστή σας και μπορούμε να το διορθώσουμε. 

https://www.laptop-service.gr/epikoinonia 

Εάν το laptop σας δείχνει να παίρνει ρεύμα και έχει απλός μαύρη μαύρη οθόνη δείτε εδώ

 

Short Description

Το laptop σας δεν δίνει καμία ένδειξη ότι τροφοδοτείτε με ρεύμα