0
0,00 €
 x 

Cart empty
Image

Επισκευή κάρτας γραφικών GPU

Εάν είστε επαγγελματίας τεχνικός παρέχουμε τιμές χοντρικής!

Παράλληλα αγοράζουμε κάρτες γραφικών χαλασμένες για ανταλλακτικά.

Στην Laptop-service.gr, ασχολούμαστε με την επισκευή και τη βελτίωση καρτών γραφικών GPU για σταθερούς υπολογιστές και laptop. Με την πλούσια εμπειρία μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να επιλύσουμε τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και τη διόρθωση συχνών προβλημάτων, όπως:

  • Error 43: Αυτό το σφάλμα συνήθως προκύπτει από προβλήματα σπάνια με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών ή το firmware στο bios. Το μεγαλύτερο ποσοστό για το Error 43 είναι με την μνήμη (VRAM) ή με τον memory controller ή με την επικοινωνία με τον memory controller. Με την εξειδίκευσή μας, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε και να επιδιορθώσουμε τα προβλήματα, ώστε να λειτουργεί η GPU σας ξανά άψογα.
  • Artifacts: Τα artifacts είναι γραφικά ή εικόνες που δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται στην οθόνη. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από υπερθέρμανση, κακής ποιότητας οδηγούς ή άλλες βλάβες. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε την πηγή του προβλήματος και θα την επιδιορθώσουμε.
  • Black Screen: Όταν η οθόνη παραμένει μαύρη, αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα συμβατότητας, κακής ποιότητας οδηγούς ή άλλες βλάβες στην κάρτα γραφικών. Στην Laptop-service.gr, θα εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος και θα το επιδιορθώσουμε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πάλι μια λειτουργική κάρτα γραφικών.
  • Black Screen + 4 μπίπ: Ένα μακρύ μπίκ και τρία κοντά μπιπ. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής δεν εντοπίζει την κάρτα γραφικών. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι από drivers και είναι καθαρά πρόβλημα του υλικού που σίγουρα θα εντοπίσουμε και θα επιλύσουμε.

    Εκτός από τα παραπάνω προβλήματα, η ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία να αντιμετωπίζει και άλλες προκλήσεις που σχετίζονται με τις κάρτες γραφικών. Είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Γιατί να επιλέξετε την laptop-service.gr;

  • Προσιτές και δίκαιες τιμές
  • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
  • Ταχεία και αποτελεσματική επισκευή

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες επισκευής καρτών γραφικών GPU που προσφέρουμε, και αφήστε τον υπολογιστή σας σε αξιόπιστα χέρια. Μπορείτε να μας καλέσετε, να μας στείλετε email ή να μας επισκεφτείτε από κοντά για να συζητήσουμε τις ανάγκες επισκευής σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Θα σας παρέχουμε μια εκτίμηση του κόστους και του χρόνου που απαιτείται για την επισκευή, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.


Στην Laptop-service.gr, η ικανοποίηση του πελάτη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Γι' αυτό εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε την υψηλότερη ποιότητα επισκευής και υποστήριξης. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κάρτα γραφικών σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στην ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας το συντομότερο δυνατόν.

Κάρτες που αναλαμβάνουμε για επισκευή:
Nvidia: GTX 900/1000/1600 Series, RTX 2000/3000/4000 Series
Amd: R9 Series, RX 400/500 Series, Radeon RX Vega, RX 5000/6000/7000 Series


Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα μας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Search

E-SHOP